Home
Huis
Rondom het huis
Omgeving
Restaurants
Beschikbaarheid
Route
Voorwaarden

Restaurants

Dineren of lunchen in Tsjechische restaurants is goedkoop. Er zijn eetgelegenheden in allerlei prijsklassen. Voor een volledige maaltijd kunt u naar ‘restaurace’, een ‘pivnice’ of een ‘vinarna’. In deze omgeving vindt u de leukste restaurants in Trutnov of in de bergen.

Enkele suggesties:

Male Svatonovice (op ca. 1 km; kan dus lopend)

1. Ga rechts door de poort aan het pleintje in het dorp. Een goed restaurant met een attente bediening.

Batnovice (op ca. 4 km)

Vanuit Male Svatonovice de weg Upice nemen. Vlak voor Upice links afslaan naar Cerveny Kostelece en Batnovice. Aan de linker kant ziet u eerst "Bulanka" aan de rechterkant na enkele honderden meters Kulturni Dum met “Vinarna”.
1. Restaurant Bulanka.
Goed restaurant. Veel bezocht door Nederlanders.
2. “Restaurant Vinarna”
Een klein restaurant met een goede keuken (probeer vooral de “drei sorten fleisch).

Trutnov (op ca. 12 km):

1. Pod Hradem (de Burcht, Skolni 9/150). De oudste burcht van Trutnov en zeer de moeite van een bezoek waard. Het restaurant ligt onopvallend in een zijstraat (bij postkantoor, links naast de kerk). Via een lange gang komt u in de gewelven waar u in de voormalige woonvertrekken van de burcht dineert. Dit restaurant heeft een zeer goede keuken. Vanaf ca. 22.00 uur is er vaak muziek en dans in de discotheek.
2. City restaurant
bevindt zich ongeveer 200 meter vanaf Hotel Adam tegenover de grote parkeerplaats achter Hotel Adam. U herkent het restaurant aan het groot aantal vlaggen ervoor.
3. Hotel Adam
Aan de achterzijde van dit nieuwe hotel/restaurant vindt u een beveiligde parkeerplaats, die toegang geeft tot het restaurant. Het restaurant is ingericht met kristallen kroonluchters en veel spiegels. Zeer goede keuken en een correcte bediening. Zeer redelijke prijzen. De bar in de kelder is open zolang er gasten zijn.
4. Radnice (Raadhuis)
Iedere vrijdag en zaterdagavond disco. Radnice heeft een groot terras naast het postkantoor.
5. Palmova
Ligt recht tegenover de hoofdingang van hotel Adam aan het plein. Aan de voorkant bevindt zich een lunchroom met terras. Om het restaurant te bereiken moet u door de lunchroom.
6. Pizzeria Naricis
Ligt ook aan het plein.